top of page
Пошук

Що таке рулонні штори "день-ніч"?


Це особливі тканинні ролети, які складається з двох частин, що спускаються по обидва боки барабану. Тканинне полотно складається зі смуг, прозорої та щільної, що чергуються. Смуги з’єднуються між собою термічним способом без швів. Щільні смуги ширші прозорих - це забезпечує максимальну ефективність управління світловим потоком.

І якщо у випадку зі звичайними рулонними шторами, щоб змінити освітленість приміщення вам потрібно підняти або опустити тканину на значну відстань, то з рулонними шторами "день-ніч" змінювати освітленість значно простіше. В результаті руху тканина намотується на вал не в один, а у два паралельних один одному шари. Одночасно з рухом полотна почнуть переміщуватися і смуги на тканині, накладаючись одна на одну, що дозволяє контролювати ступінь освітленості кімнати.


Особливості

Завдяки високим технологіям тканина рулонних шторів стійка до вигорання та деформації. Вона має антистатичні властивості для відштовхування пилу.


Кріплення

Каркас цих штор може кріпитися безпосередньо над віконним отвором. Це дозволяє використовувати штори будь-якої довжини. Цей варіант ідеальний для просторих приміщень. Для більш компактних вікон підійде рішення з кріпленням виробів безпосередньо на стулки. При такому варіанті не буде створюватись перешкода при відкритті вікна, а підвіконня повністю звільниться. Можна використовувати кронштейн. Такий підхід виглядає дуже оригінально і візуально витягує довжину стін.


Догляд

Ці рулонні штори не вимагають особливого догляду. Завдяки спеціальній тканині, пил на тканину не сідає. У разі незначного забруднення тканини пляму можна акуратно видалити губкою, не використовуючи при цьому агресивний мийний засіб. Для серйозних забруднень слід користуватися засобами для “сухої хімчистки”.


Застосування

Ролети "день-ніч" можна використовувати не тільки в спальні або вітальні, але і в побутових кімнатах. Завдяки нестандартним моделям є можливість встановити штори в такий стан, при якому буде доступний огляд вулиці, при повній "анонімності" приміщення.

48 переглядів0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page