top of page
Пошук
  • Фото автораЮлія Дибкалюк

Чистимо штори-плісе!

Оновлено: 3 черв. 2022 р.


Неможливо сперечатися з оригінальністю штор-плісе! Їх нестандартний вигляд зачаровує і манить своєю вишуканістю та елегантністю, та коли постає питання:


"ЯК ЖЕ ЇХ ЧИСТИТИ?" - у декого можуть закрадатися сумніви, щодо практичності даного виду ролет.


10 кроків очищення штор-плісе!: - Зніміть штору та від'єднайте від неї елементи кріплення, залишивши лише полотно. - Приготуйте місткість з теплою водою (не вище 30ºС) - Для мильного розчину використовуйте рідке мило без барвників, абразивних елементів та агресивних компонентів. - Складіть штору по лініях складок і в такому вигляді замочіть на 15-20 хв. - Перевірте чи мильний розчин просочився у всі складки, якщо ні — акуратно розгорніть складки, щоб вода просочилася між ними. - Після замочування штора готова до ополіскування! Терти щіткою і віджимати руками — ні в якому разі не можна! Полотно може деформуватися! - Допускається легеньке протирання рукою круговими рухами. - Для полоскання штори радимо скористатися душем, зробивши середній або слабкий напір струменів. - Розкладіть штору, розправте складки та промийте чистою водою під душем. Після полоскання складіть штору по лініях складок і дайте можливість стекти зайвій воді. - З'єднайте полотно з деталями кріплення і лишіть висихати у складеному вигляді не менше ніж на пів доби.


Штора у складеному вигляді, захищена від потрапляння на полотно прямих сонячних променів і дії штучних нагрівачів, якщо такі наявні поруч (батареї). Вони можуть деформувати плісе при висиханні! Ну ось і все! Штора чиста, а сумніви зникли разом із брудом!


24 перегляди0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page